פעימות מוקדמות, הולטר לב 24 שעות

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

29/04/2019 | 09:58 | מאת: רחלי

שלום דוקטור, בת 42, עם ביגמניה חדרית,דופק נמוך. פעימות מוקדמות נעלמות בזמן מאמץ. נוטלת קרדילוק 1.25 פעם ביום, לאחר מס' חודשים הוסיפו לי גם טמבוקור 50מ"ג פעמיים ביום וחזרה על הולטר 24שעות. במהלך בדיקת ההולטר בלילה הייתי מאוד לחוצה, לא ישנתי כלל והרגשתי גם דפיקות מואצות מידיי פעם. האם יש צורך לחזור על בדיקת ההולטר כשאני נינוחה יותר? עם סביבה טובה יותר לשינה?

מה היתה התוצאה?

29/04/2019 | 15:30 | מאת: רחלי

טרם קיבלתי תוצאה להולטר האחרון, השאלה אם יש צורך לחזור עליו כיוון שהייתי מאוד לחוצה, לא ישנתי כלל והרגשתי הרבה פעמים דפיקות מואצות. (הלילה עם ההולטר לא היה רגיל כמו שאר הלילות שלי). ההולטר הקודם הראה: קצב בסיסי:59-94 לדקה(ממוצע 68) הפרעות קצב חדריות:VPBS מרובים(32592 שהם 36% מהפעימות 0-619לשעה) 1-COUPLET 1-TRIPLET 1862 קטעי ביגמניה 351 קטעי טריגמניה מורפולוגיה 1 דימיננטית ולא רחבה הפרעות קצב על חדריות: מקטע 1 קצר של AF, (6 פעימות 120לדקה: 22:16) ללא פאוזות או הפרעות הולכה NSVT-1 RUN OF 3 BEATS

הגיוני לקבל תוצאות הבדיקה, לגשת עם התוצאות לרופא שהפנה ולדון . בהצלחה

30/04/2019 | 09:26 | מאת: רחלי

תודה דוקטור, אז רק לשם חידוד - אין צורך לחזור שוב על ההולטר למרות שלא ישנתי כלל והייתי לחוצה הרבה מעבר לנורמה שלי?

התשובה - אותה תשובה. לגשת עם תוצאות לרופא ולדון. אם יהיה צורך הוא ימליץ לחזור לבדיקה

מנהל פורום הפרעות קצב לב