קצב לב בדיקות מקיפות ללב דעתך

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

05/04/2019 | 17:56 | מאת: קלימו

שלום רב דוקטור אני יודע שיש המון בדיקות לב כגון: הולטר,אק"ג,אקו,ארגומטריה,מיפוי לב,צילום חזה,mri לב ועוד. ברור לי שכול בדיקה והבדיקה שלה ושכול בדיקה בודקת משהו אחר לגביי הלב אבל מסקרן אותי אם אתה צריך לגעת בבדיקות שציינתי מה הבדיקה שנותנת את תמונת מצב הלב הכי טוב (עוד פעם אני יודע שכול בדיקה היא שלעצמה) אבל מה הבדיקה שנותנת את תמונת מצבו ובריאותו של הלב ממה שציינתי. אודה לתשובתך

אין תשובה לשאלה הזאת. כל בדיקה ובדיקה מתבצעת לפי מצב הנבדקף, השאלות העומדות וכו'

מנהל פורום הפרעות קצב לב