פעמות מוקדמות מרובות

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

03/04/2019 | 13:41 | מאת: אלונה ח.

שלום רב, בת 46 בטיפולי פוריות, מקבלת טיפול הורמונאלי. בתקופה האחרונה ישנן פעימות מוקדמות מרובות שמופיעות במהלך היום וזה נמשך כל היום. תחושה שהלב קופץ, שהדופק מורגש חזק, לעיתים בגרון, מתלווה לכך תחושה של מחנק/מועקה, אולי מהפחד. ללא תסמינים נוספים. בוצע הולטר ונאמר לי שתקין אך אני לא רגועה אם אילו התחושות לפני ההיריון מה יהיה אחר כך והאם אין נזק מצטבר ללב כתוצאה מכך? תודה מראש!

קודם כל השאלה - למה את חושבת שמדובר דווקא בפעימות מוקדמות. עם הולטר תקין- איך נעשתה האבחנה? במידה וכן מדובר בפעימות מודמות- מצב הוא לא מסוכן. בשינויים הורמונליים פעימות מוקדמות יכולות להופיע יותר- זה ידוע

04/04/2019 | 22:15 | מאת: אלונה ח.

תודה על התשובה, רופא בדק את תוצאות הקובץ שצירפתי ואמר שמדובר בפעימות מוקדמות.

מנהל פורום הפרעות קצב לב