תוצאות בדיקה הולטר לב

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

21/03/2019 | 19:53 | מאת: צרלי

שלום , בן 27 בריא בד"כ . נוטל כ5 שנים ציפרלקס עקב הפרעת חרדה. לאחר שאני מרגיש מדי פעם "קפיצות בחזה " ביצעתי הולטר. תוצאות: קצב בסיסי -סינוס מינימלי 54 (בזמן שינה) מקסימלי (185 בזמן ספורט) ממוצע - 87 הפרעות חדריות - מעטים בודדים הפרעות על חדריות- ללא הפרעות הולכה- לא שינוי ST - לא. האם הבדיקה יחסית תקינה ואפשר להרגע? בנוסף מנסה לחזור לכושר. האם הדופק 185 במאמץ תקין? תודה רבה

1. יש לחזור עם תוצאות בדיקה לרופא שהפנה לבדיקה (בכלל ובמקרה הזה גם) 2. דופק 185 במאמץ בגילך תקין

מנהל פורום הפרעות קצב לב