סחרחורת ודופק מהיר.

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

17/03/2019 | 09:42 | מאת: דוד

שלום דוקטור אני בן 24 סובל מפעימות מוקדמות במאמץ APCS .. חוויתי כמה פעמים של סחרחורת ממש היום היה לי תחושה שהלב מתהפך לאחר מכן סחרחורת והתחיל דופק מהיר עד שנרגעתי בערך דקה אחת .. כמו מה זה נראה לך ? מסוכן? אני ממשיך את שגרת חיי רגיל 3 קרדיולוגים אמרו לי שהכל בסדר ולהמשיך כרגיל אבל הארועים האלה ממש מפחידים אותי ולא מבין את מקורם .. האם פעימה מוקדמות יכולה לעשות אירוע כזה?

פעימות מוקדמות - נדיר. טכיקרדיה- שזה למעשה "רצף" של פעימות מוקדמות כן יכול לגרום לתופעות כאלה

מנהל פורום הפרעות קצב לב