אק"ג בזמן תעוקת חזה דוקטור

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

09/03/2019 | 15:17 | מאת: מולי

שלום דוקטור תעוקת חזה לפי מה שהבנתי יכולה ליהות מהלב ולא מהלב, אם הנבדק עושה אק"ג באותו זמן שהוא חש תעוקה (לצורך העניין נניח שהתעוקה זה באמת מהלב) האם אק"ג מזהה את התעוקה בלב בתרשים יראו את זה ? כי הבנתי שיש בדיקות מסויימות של לב שלא יכולות לראות כול דבר אלא כול בדיקה והתפקיד שלה

1. השאלה לא בנושא של פורום של הפרעות קצב לב 2. אקג רגיש לשינויים של הספקת דם ללב וחשוב כאשר מתבצע בזמן התעוקה. כמו רוב הבדיקות ברפואה גם לאק"ג ישנן הגבלות ולא תמיד הוא עוזר באבחנה בזמן התעוקה. לוקחים בחשבון מכלול הדברים

מנהל פורום הפרעות קצב לב