כבדות בלב תעוקה קצב לב

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

24/02/2019 | 12:44 | מאת: סלע

שלום דוקטור כבר תקופה שאני מרגיש משהו כמו תעוקת חזה מן כבדות בלב הולך ובא כמה ימים לא כמה ימים כן לא כואב אבל אי נוחות כזאת, עשיתי המון בדיקות דם הורמונים אקג שתן צילום חזה וכו' ולא נמצא משהו שמעיד על ההרגשה שלי, עדיין אני מרגיש את אותה תחושה מה זה יכול ליהות ? אם כביכול הבדיקות שציינתי תקינות ? האם זה בעיה בקצב הלב הפרעת קצב ?

יש להמשיך בבירור אצל רופא המטפל וקרדיולוג עד לשילה חד משמעית של בעיות לב

מנהל פורום הפרעות קצב לב