קצב לב במנוחה , קצב לב במנוחה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

15/02/2019 | 00:26 | מאת: שי

ד"ר גרגורי גולובצ'ינר המכובד שלום רב!!! אני קצת מודאג ורציתי לשאול דופק במנוחה אצלי בד"כ 100 לפעמים גם מעל 103-106 לפעמים גם יוצא תקין מתחת ל-100 תקופה אחרונה עברתי תקופת לחץ ודיכאון אבל ללא קשר שכל זה התחיל פחדתי שזה משהו לבבי ועשיתי בדיקות קרדיולוגיות במיון אק"ג כמה פעמים יצא תקין , הולטר לב 24/7 רשמו שיצא תקין, ארוגמטריה במאמץ יצא תקין , אולטרסאונד לב יצא תקין הנני חולה סוכרת מסוג mody האם הבירור שעשיתי מספיק כדי לתת תמונת מצב או שמא יש בדיקה נוספת? האם יכול להיות שהכל רק חרדות אנא עזור לי בתשבותך תודה רבה שי

הבירור שבוצע הוא מקיף ומספיק. דופק מועץ במנוחה לא מסוכן, אך ממליץ להתיעץ באופן מסודר. במידת הצורך - עם מומחה בהפרעות קצב

מנהל פורום הפרעות קצב לב