בירור לגבי א.ק.ג שיצא לא תקין כנראה למרות שלפני שנה היה תקין לגמרי

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

22/01/2019 | 20:50 | מאת: אור

שלום רב , ביצעתי א.ק.ג לפני כשנה כחלק מאבחון של דלקת ריאות והכל היה תקין כיום ביצעתי א.ק.ג שגרתיוכנראה יצא לא תקין לפי התוצאות. אשמח להתייעצות ובירור נוסף? חשוב לציין שאני טיפה בלחץ בזמן האחרון התחלתי עבודה חדשה ותואר שני אולי זה קשור גם לתוצאת בדיקת הא.ק.ג?

הראהת אק"ג לרופא?

06/02/2019 | 23:14 | מאת: אור

כן הראתי לרופא הוא טוען שזה פעימות מוקדמות כתופעה של סטרס . עשיתי אקו לב ומבחן מאמץ שיצאו תקינים. ובהולטר רואים פעימות מוקדמות רק ביום ובלילה הכל תקין.

מנהל פורום הפרעות קצב לב