דופק בעת פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

20/01/2019 | 19:56 | מאת: קובי

דוקטור שלום זה שפעילות גופנית בריא זה ידוע אבל שאלתי אליך זה לא מסוכן שיש דופק גבוה בעת פעילות גופנית ? הרי בעת פעילות גופנית הדופק עולה,אני לא מדבר על דופק שעובר את דופק המטרה.. בכללי שמתחיל לעלות הדופק אני מתכוון... ואיך בידיוק זה שיש דופק מהיר במאמץ תורם לדופק במנוחה ? איך זה בידיוק עוזר ללב ולא פוגע בו..

קצב עולב במאמץ. זה תקין. זה לר משפיע על דופק במנוחה. לספורטאים פעילים מאוד יש נטייה לדופק איטי יותר במנוחה. זה לא פוגע בלב

מנהל פורום הפרעות קצב לב