הפרעות קצב כל יום כל היום

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

01/09/2018 | 19:12 | מאת: טל

שלום דר'.אני סובל כבר 10 שנים מהפרעות קצב/פעימה מוקדמת.לוקח כל יום 5 מג' קרדילוק עברתי עשרות בדיקות: א.ק.ג-תקין תמיד אקו-בעייה קלה מאד במסתם צינתור-תקין הולטר-תקין חוץ מהפרעות לא משמעותיות לאחרונה ההפרעות מלוות בכאב חד בגרון ובלסת(כאב של שנייה-שתיים) כל הרופאים אמרו שהכל בסדר ואין ממה לדאוג. אני דואג ולא יודע מה לעשות. אם תוכל לעזור לי תודה

לעזור - לא. זה פורופ לשאלות, לא מרפאה. במידע וכל הבדיקות תקינות אני מניח שבאמת אין סיבה לדאגה. פעימות מוקדמות זה מצב שפיר, זאת הפרעת קצב לא משפיעה על הבריאות כלל, במידה וזה מאוד מפריע מציע לפנות למומחה בהפרעות קצב - אולי יש מקום לסבב נוסף של בדיקות (אם נעשו מזמן), אולי אפשר לשקול טיפול. ובכל מקרה דווקא במרפאה אפשר לקבל עזרה לפחות ע"י הסבר מסודר.

מנהל פורום הפרעות קצב לב