תודה על התשובה המהירה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

20/08/2018 | 18:24 | מאת: רונן

ראשית תודה רבה. כל הכבוד על התשובה המהירה. אלך לשמוע מומחה כפי שהמלצת. בינתיים אנסה להיות ברור יותר: אוטם היה לי לפני 14 שנים ועברתי צינתור ומעקפים שפתוחים עד היום{ שומר על תזונה-רזה וספורט} , vfהיה לי בתחילת 2015 בבית החולים אחרי שהיה לי vt בבית ואז קיבלתי icd פלוס פרוקור אבל אחרי שלוש וחצי שנים של שקט ,לפני חודשיים בעקבות דופק 160 עברתי היפוך כי הייתי מתחת לvt zoon עברתי אבלציה מוצלחת שלsmvt התאוששתי לאט לאט חזרתי לעשות ספורט ואז לפני ימים: בום....אחרי מאמץ ומקלחת חמה שאחריה שוב...סחרחורת...מיון 167 דופק שהה לפי ה icd 22 22 שניות. האם אני מבין נכון? האבלציה הועילה{כי זה היה רק 22 שניות} האבלציה היא כישלון כי זה בכלל קרה...והאם בעצם אני "פצצה מתקתקת" שבכל רגע הדופק יכול להפתיע ולעלות?

האבלציה כן הועילה לדעתי. 22 שניות זה ממש קצר. צריך לקחת בחשבון שסופית ניתן לקבוע רק כעבר זמן. בשום פנים אין פה מצב שאפשר לקרוא במוסגים קשים כמו "פצצה מתקתקת". דופק יכול לעלות, לא יכול לרקדת מדי (כל ICD הוא גם קוצב, לכן יקצב אם צריך), אבל אתה מוגן טוב ע"י ICD

28/08/2018 | 23:03 | מאת: רונן

ממש עודדת אותי. באמת. שנה טובה

מנהל פורום הפרעות קצב לב