EPS, AT,APCS,מוקדים?

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

31/07/2018 | 14:13 | מאת: מאור

שלום לד"ר. אשמח לתשובתך. פעימות מוקדמות גם מגיעות ממוקד מסויים? בבדיקת EPS מה שמו של החומר שמוחדר בצנטר\אלקטרודה?

לא הבנתי את השאלות. אענה מה שהבנתי. 1. פעימות מוקדמות באות ממוקדים שונים. 2. לא מבין על איזה חומר אתה שואל. יש פעולות EPS שומות. הקטטרים שמשתמשים שונים בהתאם למטרה של הפעולה

01/08/2018 | 14:45 | מאת: מאור

תודה על תשובתך. ענית לי על שאלות. בהחלט השאלות לא היו מובנות מאחר ואני לא הבנתי תהסבר שניתן לי. מה שרציתי לדעת אם בזמן EPS יכול לתעורר מוקד נוסף שממנו עובר פעימות מוקדמות או שהם באות מאותם מוקד שעושה תהפרעת קצב שסובל ממנה

כל מקרה לגופו. יש מקרים שמוקד הוא קבוע. במיעוט מקרים יש מספר מוקדים

מנהל פורום הפרעות קצב לב