הפרעות קצב וקשיי נשימה בעת מחלה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

16/07/2018 | 19:51 | מאת: דבורה

שלום. לאחרונה התחלתי להרגיש באופן קיצוני כל כמה שניות כאילו אבן נופלת לי מהלב או שהלב נעצר כמה שניות. האם אני סוברת נכון שזה יכול ליהיות בעיות בהפרעת קצב לב? יש לציין שכיום אני בת 17. נולדתי לפני הזמן (פגית) והיה לי חור בלב שכנראה נסגר עם הזמן. גם לאחותי- אלא שגילו לה כעת שוב יותר גדול ממה שאמור ליהיות. האם יכול שזה קשור לזה? דבר שני שאני מקווה שיהיה ניתן לענות על זה- עכל פעם שאני חולה יש לי קשיי נשימה. למה זה נגרם? מאז שאני קטנה זה ככה. יש לציין שאני עם אסטמה יחסית קלה מטופלת בוונטולין בעת התקף וכשהייתי חולה לא היה לי מספיק אוויר בריאות (כניסת אוויר מופחתת) והייתי עם המשאף שבועיים

האם יש קשר בין דברים לא ניתן לקבוע. זאת שאלה שצריך להפנות לקרדיולוג שלך שמכיר את מצבך. סבירות גבוהה שאין קשר. לגבי קושי בנשימה- צריך להבין יותר מדויק. מציע במידה וזה קורה שוב לפנות לרופא משפחה

מנהל פורום הפרעות קצב לב