פרפור פרוזדורים חדש וגם בלוק בא.ק.ג.

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

20/05/2018 | 15:13 | מאת: מיקו

אני בן 52 . הדופק שלי נהייה איטי ובא.ק.ג מצאו אצלי רפרוף פרוזודוורים וגם בלוק שמאלי ( הורופא כתב CLBBB ) הרופא שלח אותי לאקו לב אבל ביקש ממני בינתיים להתחיל טיפול נגד קרישה של הדם ואני מפחד מהתוצאות של הטיפול - הרופא הסביר לי הצורך בבדיקת דם חוזרות קבעו לי תור לאקו לעוד חודשיים האם כדאי להתחיל בטיפול נגד קרישה או לחכות לתוצאות אקו הלב . האם לפי תוצאות האקו הרופא שלי יידע טוב יותר מה לעשות ?

אני מזכיר שפורום הזה מיועד לשאלות כלליות. לא יכול לתת יעוץ במסגרת הפורים. ההחלטה לגבי טיפול בנוגדי קרישה וסוג שלו תלויה בהרבה מרכיבים, לא רק בקביעת אבחנה של הפרעת קצב. אני מציע לדבר על כל הספיקות עם רופא המשפחה, קדיולוג ובמידת הצורך - מומחה בהפרעות קצב

מנהל פורום הפרעות קצב לב