פעימות מוקדמות באות ונעלמות

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

14/04/2018 | 21:52 | מאת: סיגלית

שלום רב לדוקטור גרגורי. שאלתי היא: למרות כל הבדיקות הקארדיליות שיצאו תקינות כמו: אקו לב מספר פעמים. הולטר pvcs13 . מבחן מאמץ שבו ניצפתה פעימה אחת ללא ממצא. בדיקות דם תקינות למעט אנמיה 11.7 . רציתי ברשותך לשאול מדוע הפעימות הנל לא נעלמות לחלוטין??? הן נעלמות לחודשיים וחוזרות זה מכניס אותי לחרדה ובכי ויאוש ותיסכול כל פעם מחדש. עד שכבר נדמה לי שזה נעלם זה חוזר ומפחיד אותי נורא. בת 47, בריאה ללא מחלות. ממתינה לתשובתך.... המון תודה לך.

אם את מדברת על פעימות מוקדמות - זה המהלך הרגיל עם תקופות שיש הרבה ותקופות שזה נעלם. פעימות מוקדמות לא גורמות לבעיה כל שהיא. חיים אתם עד 120. אין שום סיבה לדאגה וחרדה.

מנהל פורום הפרעות קצב לב