ניגודיות בין שתי תרופות

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

07/03/2018 | 19:18 | מאת: נפי

שלום רב. לאורך שנים אני מקבל קרדילוק 2.5 מ"ג לאחר שעברתי 3 צינתורים מאז 2003 כאשר בשני צינתורים הושתלו סטנטים. מאחר ובשנים האחרונות אני סובל מפעימות מוקדמות, אשר מפריעות לאורח חיי, הוחלט לשנות לי את הטיפול התרופתי: בשלב ראשון קרדילוק 1.25 בשעת הצהריים ולאחר זמן להעלות אולי ל- 2.5 מ"ג וכן להוסיף verapamil 40 m"g בכול בוקר ויתכן בהמשך גם להוסיף טבליה בלילה. השאלה היא, האם אין ניגודיות בין שתי התרופות ומהן התופעות אשר אני אמור לחוש? תודה רבה על התשובה וההתיחסות.

אני נזהר משילוב של שתי תרופות האלה- קרדילוק וורפמיל. ממליץ שוב להתיעץ עם קרדיולוג

09/03/2018 | 13:07 | מאת: נפי

שלום ד"ר גרגורי גולובצ'ינר. ההחלטה לטיול הזה היא ע"י קרדיולוג ומתוך כך אני חושש ומעלה את השאלה.

09/03/2018 | 13:08 | מאת: נפי

מתנצל, נפלה טעות כתיב והכוונה לטיפול.

זאת בדיוק הסיבה לפנות לרופא ולשאול שאלה.

מנהל פורום הפרעות קצב לב