תשובת אקג לאחר אבלציה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

25/01/2018 | 11:39 | מאת: אוראל

שלום ד"ר , לפני כ5 חודשים עברתי אבלציה לאחר פרפור (לאחר לידה) בעקבות WPW מולד כעת יש לי קצת מידי פעם תחושת מיחוש בלב ועשיתי אקג למעקב. התשובה של האקג: subtle inferior non-specific repolarization abnormality בנוסף התחיל להיות לי בעיה עם היפר של בלוטת התריס. מה התשובה של האקג אומרת? תודה, אוראל

התשובה של אקג אומרת רק לרופא שמכיר אותך. תפנה לרופאים שלך. אני לא לתת תשובה מושכלת: לא יודע מה הפעולה שעברת (אבלציות הן שונות), מה התלונה שלך (לא ניתן להבין מהמידע שמסרת). ואולי הכי חשוב אני לא רואה אקג

מנהל פורום הפרעות קצב לב