הסבר קצר על חלק ממבחן מאמץ

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

14/12/2017 | 01:22 | מאת: חיים

שלום רב! תוכל בבקשה להסביר במספר מילים ובשפה פשוטה מה זה אומר והאם כדאי לי להתייעץ עם מומחה? "מבחן מאמץ 10/2017 בצע פרוטוקול ברוס במשך 11 דקות דופק 181 שהוא 96% מהמטרה עומס 12.4 METS ריבוי PACS בהתאוששות עם מורפולוגיה זהה עם גלי P שליליים בקיר תחתון וחיבורים לטרלים, שטוחים ב AVI ו- +/- ב AVR. האם יש עבוי של הלב? תודה! אני בן 33 ללא תרופות

שלום. אם בשפה הפשוטה מדובר בפעימות מוקדמות מעליות. משמעות של הפרהות קצב מסוג זה שונה ממקרה ממקרה. ברוב המקרים מדובר בהפרעת קצב לא מסוכנת, לא תמיד דורשת טיפול. עכשיו מתחילים להסתבך: 1. למה עשו את המבחן? 2. מה ההיסטוריה שלך? 2. של מי השאלה לגבי "עיבוי לב"? לפי דעתי יותר קל לשאול את הרופא שהזמין את הבדיקה.

מנהל פורום הפרעות קצב לב