תסמונת LGL...................................

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

03/11/2017 | 12:15 | מאת: מאור

שלום אובחנתי כסובל Preexcjtation syndrome short pr interval Lown Gonon Levine syndrome With multiple episodes of syncope and reduces functional capacity not controlled by beta והומלץ לי על אבלצייה? אשמח אם תיתן לי מידע על תסמונת הנ''ל? וקרדיולוג אמר לי שקיימת חשיבות רבה לאבלציה במקרה שלי מכיוון שתסמונת מכניסה אותי לסיכון חיים האם אתה תומך בטענה זאת?

המצב בנוכחות סימפטומים כן מצביע על צורך בבדיקה אלקטרופיזיולוגית - EPS ואבלציה. האם קיימים סימםטומים או לא אני לא יכול לקבוע על בסיס מידע שבשאלה. היו אירועים של איבוד הכרה? באלו נסיבות? האם באמת יש ירידה ברמה התפקודית ואם כן, האם קשור למצב ההולכה? האם יש תיעוד של הפרעות קצב? אלה השאלות שהייתי שואל.

06/11/2017 | 20:02 | מאת: מאור

בהמשך לתשובתך,תועד פעם אחת SVT קצר שחלף ובשאר פעמים סינוס טכיקרדיה עם PR קצר וצניחות ST ללא ממצא נוסף,יש לציין דופק מהיר מקדים את אירוע של איבוד הכרה,ואכן קיים פגיעה בתפקוד יום יומי.

לא בטוח עד כמה קשיים בתפקוד יומ-יומי קשורים ל-LGL. אם אני מבין נכון כן היה איבוד הכרה. אז - ראה התשובה הראשונה שלי

מנהל פורום הפרעות קצב לב