טיפול בקרדילוק לפעימות מוקדמו חדריות

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

25/10/2017 | 08:50 | מאת: גילי

שלום רב, עקב פעימות חדריות מרובות כולל שלשות (3500 ביממה) וברצפים המליץ הקרדיולוג להגדיל מינון קרדילוק. מ2.5 מ"ג ליום ל5 מ"ג ביום. התחלתי להרגיש גלי הזעה, הן ביום והן בלילה ומרגישה אותן בעיקר כשעתיים שלוש אחרי נטילת הכדור . זה מציק מאד. האם יתכן קשר בין התרופה להזעה? האם כדאי לשקול חסם ביטא אחר? תודה

תופעת לוואי לא אופיינית לקרדילוק, אך לא ניתן לשלול לחלוטין. כן אפשא להחליף תרופה. קיימות גם אפשרוות אחרות לטיפול- יש לדון עם קרדיולוג המטפל.

מנהל פורום הפרעות קצב לב