כאבים בחזה ודופק מהיר

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

21/08/2017 | 21:36 | מאת: יאיר

מזה כשנה וחצי אני סובל מכאבים בחזה. עברתי בדיקת מיפי עצמות, CT, אקו לב במאמץ, אקג וייעוץ אצל קרדיולוג. לאחורנה שמתי לב שהכאבים מתחילים לאחר האוכל ובנוסף אליהם הדופק עולה לאיזור ה100. האם זה נובע מהפרעות קצב?

לא ניראה לי, אך למה לא לפנות לרופאים שלך שעשו לך בירור מקיף? הופעת כאב אחרי אוכל מחשידה על בעיה קשורה למערכת עיכול (קיבה?). כדי לפנות עם זה לרופא משפחה ולשקול בדיקה אצל רופא גסטרו. כל כאב יכול לגרום לעליה בדופק.

מנהל פורום הפרעות קצב לב