קוצב לב - נהיגה לאחר השתלה

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

11/06/2017 | 09:34 | מאת: אידימי

שלום רב. לפני 10 ימים עברתי השתלת קוצב לב. מעניין אותי מתי אוכל להתחיל לנהוג? האם ברגע שמפסיקים הכאבים ביד, במקום הניתוח, או שיש הגבלה ברורה וקבועה. תודה

הנחיות לגבי נהיגה הן מאוד חשובות ומתקבלות מהרופא והצוות המצבע ניתוח. זה תלוי בהתוויה להשתלה, סוג המכשיר, מצב וקליני.

22/06/2017 | 22:30 | מאת: אידימי

תודה על תשובתך! אני מבינה, אם כך, שעלי לעבור בדיקה אצל המנתח?. לא קבעו לי תור, רק נתנו לי הוראות בין 4-6 שבועות. חשבתי לתומי כי זה תלוי בהרגשתי האישית...

מנהל פורום הפרעות קצב לב