למה לעשות צינתור כאשר הבדיקות תקינות

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

13/03/2017 | 07:34 | מאת: צילה

לקראת ניתו עפעפיים נעשה לי אקג ולפי אקג המנתח שואל אותי אם בעיה בלב, עניתי בבהלה לא1 ואז רופא המשפחה הפנה אותי לאקו לב ולאחר מכן קרדיולוג. הבדיקות דם שלי מצויין ללא לחץ דם ללא לחצים בחזה וללא סוכר וללא כולסטרול הקרדיולוג אומר לי לא יודע להגיד לך משהוא לא נראה אך נעשה צינתור מבקשת אם אפשר תת לי תשובה מומחה או שהלך לעוד חוו"ד....

איך אפשר לענות על שאלה בה אין שום נתונים? המלצה כללית: במידה ויש ספיקות תמיד יש אפשרות לדעה שניה.

מנהל פורום הפרעות קצב לב