פענוח לופ ריקורדר- האם תקין?

דיון מתוך פורום  הפרעות קצב לב

20/02/2017 | 17:43 | מאת: מ.

שלום, אני מחובר למכשיר לופ ריקורדר בעקבות תלונות של הפרעות קצב, עקב תחושת סחרחורת קלה הקלטתי שידור וזה מה שכתוב בפענוח: באירוע אחד תחושה של דופק לא סדיר: sinus arrhythmia, sinus rhythm באירוע שני תחושת כאב קל בחזה נכתב: sinus rhythm,sinus bradycardia,accelerated junctional rhythm, rate ~ BPM,sinus arrhythmia יש סיבה לדאגה?

יש סיבה לפנות לרופא המפנה לבדיקה. קשה לי לפענח תשובות בלי לדעת על מה מדובר בפרטים. באופן כללי ממצאים חריגים קלים

מנהל פורום הפרעות קצב לב