כאבי ראש ועייפות אחרי מחלה ויראלית

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

15/06/2020 | 18:56 | מאת: אריק

שלום רב. בן 35, בריא בדרך כלל. בין שבת שעברה לשבת האחרונה, סבלתי ממחלת חום עם כאבי בטן ושלשולים. התסמינים היו חום של 38-38.5, שלשולים וכאבי בטן חזקים מאוד. בדיקת קורונה יצאה שלילית ואחרי 6 ימים ללא שיפור הגעתי למיון. במיון עשו לי צילום בטן וריאה שיצאו תקינים, בבדיקות הדם ערך crp היה גבוה - 25, כאשר טווח הנורמה הוא עד 0.5. הרופאים במיון נתנו לי עירוי עם קונטרולוק ופפברין ושיחררו אותי עם המלצה לבדיקות צואה בקהילה. כרגע אין לי יותר חום וגם השלשולים פסקו, מה שמטריד אותי הוא שמאתמול אני סובל מכאבי ראש חזקים מאוד בשני הצדדים. בנוסף אני מאוד חלש ועייף, רוצה לישון כל הזמן והצוואר שלי תפוס. האם אני צריך לפחד מדלקת קרום המוח? בכל השבוע הזה שהיה לי חום לקחתי כל יום 4-6 כדורים של נורופן, יכול להיות שזה בגלל שהפסקתי? תודה על המענה.

לא נשמע כמו דלקת קרום המוח אולם בכדי לענות בוודאות על השאלה יש צורך להיבדק ע"י רופא שיעשה בדיקה גופנית ויחליט בריאות שלמה

מנהל פורום רפואה פנימית