חום 4 ימים 38-39 הרגשת סמרטוט . האם זה ויראלי

דיון מתוך פורום  רפואה פנימית

11/02/2019 | 17:31 | מאת: יוסקה

בן 30 4 ימים כבר חום גבוהה 38-39 שנרגע רק עם אקמול ןנןרופן (שעתיים אחרי ה2 אקמולים) בנוסף צינון שכל אפצי גורם לי לזעוק מכאבים בחזה ל5 שניות בנוסף כאבי רגליים שנרגעים כשהחום יורד . הרגשת חולשה וסמרטוטיות רופאה בדקה ריאות נקיות . אמרה לחזור בעוד יומיים . שאלתי. האם מחלה כמו שפעת או מחלה ויראלית יכולה להיות ככה במשך שבוע ויותר האם זה יכול להיות משהו ממאיר? מה הסיכוי לכזה דבר . מאוד מלחיץ משום שכמה שבועות לפני יצא לי crp 1.5 עקב חשש לדלקת פרקים שנשללה במידה ובדיקות דם תקינות מקובל להניח שזאת מחלה ויראלית ? איזה עוד בדיקות עושים במצב כזה האם זה דורש מיון? או שבימים אלו ניתן ועדיף להימנע ממיון

שלום רב, נשמע כמו מחלה ויראלית אבל אתה צריך להיות במעקב רופא. אני לא ממליץ פנייה ישירה למיון אלא דרך רופא משפחה

מנהל פורום רפואה פנימית