אקו לב עוברי וסכרת VSD מוסקולרי

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

01/02/2016 | 16:45 | מאת: טינקרבל

שלום רב...אובחנה אצלי סוכרת בשבוע 26 ...יש לציין שגם בהריון הקודם הייתה אבל כנראה גבולית כי הפעם הערכים היו מעל 200...אני כרגע מאוזנת בצום ולפני אוכל יוצא 60 70 ולא יותר מ90..ואחרי אוכל כשעה גג 120...לעיתים שזה פעם בכמה ימים יוצא ערך גבוה...זה נחשב מאוזן.? בכל אופן עשיתי אקו לב נאמר לי שאין משהו חריג חוץ מחור קטן שלפי הסבר הרופאה הוא ייסגר עד גיל שנה. מה אני אמורה להבין מזה? האם זה נגרם מהסוכרת? יש לציין שכל הבדיקות תקינות ומצויינות לדברי הרופאה שלי...

לגבי הסכרת זה לא הפורום הנכון. לגבי ה- VSD זה אכן יותר שכיח בסכרת ואכן לרוב נסגר עצמונית . האם בצעת דקור מי שפיר? אם לא התייעצי גם עם יועץ גנטי

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר