אבחון טרום לידתי PGD

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

16/10/2019 | 15:20 | מאת: דני

שלום, בעלי סבל בילדותו מבריחת זרחן והיו רופאים שאבחנו רככת אך אף רופא לא היה בטוח באבחנתו,בקיצור זה מסובך. בנוסף לבעלי יש טרנסלוקציה מאוזנת שבגללה המליצו לנו על PGD. השאלה היא כזו-הגנטיקאי הפנה את בעלי לאקסום כדי לברר על איזה גן פגום זה יושב (הבריחת זרחן ורככת) האם במידה וימצאו את הגן הפגום -האם יצטרכו לעשות אקסום גם להוריו כדי לברר האם זה תורשתי? ובמידה ולא מוצאים על מה זה יושב-האם גם יבקשו מהוריו לעשות? הגנטיקאי אמר שמומלץ לעשןת גם להורים אבל שלא חובה

זה כמובן הפורום הלא נכון. אלה הם שאלות לגנטיקאים מומחים בלבד. אם לא ענה לך מספיק הגנטיקאי שהיית אצלו פני לחוות דעת שנייה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר