פיענוח בדיקת סקר שליש ראשון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

07/04/2019 | 12:33 | מאת: ליטל

שלום, צירפתי קובץ עם תוצאות הבדיקות הסקר (דם) שביצעתי בשבוע 12+2, אשמח לדעת האם הן תקינות מכיוון שהן יצאו שונות מאוד מההריון הראשון שלי ואני קצת מודאגת, תודה רבה!

07/04/2019 | 15:06 | מאת: ליטל

אני לא יודעת אם הצלחתי לצרף את הקובץ אז העתקתי את מה שכתוב לפה: בת 31, גיל בלידה 32, עובר אחד, גיל הריון לחישוב: 12+2 לפי ו.א PAPP-A : 1.40 MOM (3737.2mU/L) גונדוטרופין שלייתי (HCGb): 2.57 MoM (95.0ng/mL) שקיפות עורפית (NT): 1.08 MoM (1.2 mm) בסיכום רשמו לי: התשובה מחייבת המשך בירור בשליש השני. בנוסף אני לא יודעת אם זה משפיע, חייבת לציין שהייתי חולה בזמן הבדיקה (חום צינון ודלקת באוזן)

מה ששלחת תקין. רק לא שלחת את הסכון המשוקלל (1: ...) לשאת עובר עם בעייה כרומוזומלית

10/04/2019 | 17:38 | מאת: ליטל

היי רשום: הסיכון ללידת תינוק עם תסמונת דאון במועד הלידה בשילוב גיל ובדיקות 1:2853 הסיכון ללידת תינוק עם תסמונת דאון לפי גיל בלבד 1:738 ובסיכום רשום: סיכון לתסמונת דאון בין 1:200- 1:3000 תודה רבה על התשובה המהירה!

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר