סקירה ראשונה שבוע 15+4

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

18/02/2019 | 13:43 | מאת: הילה1985

עשיתי סקירה בשבוע 15+4, הכל היה בסדר פרט לזה שהרופאה ראתה קיבה גדולה ולא ידעה להגיד מה זה אומר אמרה לי שזה נדיר, שהיא רגילה לראות או קיבה קטנה או העידר קיבה בשלב זה של ההריון. לאחר מכן אמרה שיש ריבוי של מי שפיר לא אמרה כמה. היא הפנתה אותי לרופאה שלי לשקול בדיקות גנטיות ולשקול מי שפיר. מה זה יכול להיות?

לרוב קיבה גדולה ״מסתדרת״ עם הזמן ולא נשארת כך למרות שבדרכ לא הולכת עח ריבוי מי שפיר בשלב כזה אבל כמובן שצריכים לבדוק שוב לראות את גודל הקיבה אקו לב עובר וכו. אם תרצי סקירה נוספת נשמח לדאוג לך

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר