בדיקת רצף אקסום בהריון

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

10/01/2019 | 15:46 | מאת: Ya

שלום, אשמח לקבל קצת מידע על הבדיקה של רצף אקסום במהלך המי שפיר. האם נלקחים עוד מי שפיר לצורך הבדיקה? האם לקיחה מוגברת של מי שפיר מסוכנת? האם רצף אקסום מחליף צ'יפ גנטי? תודה רבה

ככלל את השאלות את צריכה להפנות לגנטיקאי לייעוץ מסודר מה זו בדיקת האקסום. בדקור נבדקת בדיקת קריוטיפ + הציפ הגנטי ובמידה ומחליטים על אקסום נלקחים עוד כ-10 סמ"ק מי שפיר לבדיקה.

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר