טיטר נוגדנים חיובי ומי שפיר

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

29/10/2017 | 10:54 | מאת: אני

שלום אני בת 39. בהיריון שבוע 17 טיטר נוגדנים חיובי אנטי D 1:64 אנטי KELL 1:2 בדיקת NIPT תקינה מתלבטת מאוד אם לעשות מי שפיר עקב רמת הנוגדנים החיוביים שיכולה לגרום להידרופס מה אתה ממליץ? מבחינת הריגוש לנוגדנים האם יש הבדל בין סיסי שיליה למי שפיר? האם אחת הבדיקות היא שונה מבחינת האופן שיכולה להשפיע על הנוגדנים והריגוש?

שלום לך קודם כל בגיל הריון כזה את כבר לא יכולה לבצע סיסי שלייה שנית- את צריכה לא להתייעץ במייל אלא לפנות ליחידה לרפואת העובר / מרפאה להריון בסכון כדי להתייעץ, לחקור אודות מנות דם אם קבלת, לבצע US עם זרימות דם מומחיות וכו ולהחליט על המשך מעקרב הריון מסודר

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר