טרומבוזיס בשד קשיח וארוך

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

02/02/2018 | 21:47 | מאת: יערה

שלום רב דוקטור… כבר חצי שנה יש לי וריד בולט בשד…בולט רק במגע ובמישוש סוג של חבל פלדה מכיוון הבית שחי עד בערך לפטמה ברביע חיצוני עליון…נבדקתי אצל 2 כירורגים שונים ועשיתי פעמיים סונר שדיים..1 בפרטי אצל רופא והשני בבית חולים אצל טכנאית..שתי הבדיקות יצאו בירדס 1… ממה שהבנתי מהכירורג שד שלטרומבוזיס לוקח להיספג עד שנה ונתן אבחנה של שד פיברוציסטי…אשמח לדעתך האם יכול הוריד הזה להיות ממאיר? לא לוקחים ביופסיה במצב כזה? אפילו שזה כמו חוט ארוך כזה? בת 33 +1 ללא סרטן שד במשפחה..והאם קורה מצב שזה נשאר לצמיתות?

מדובר בוריד שטחי שנסתם בשד ויוצר את הכאב והמראה הקלאסי של גיד מתוח. אכן אין סיבה לדאגה מבחינת השד. המשיכי מעקב שגרתי

06/02/2018 | 17:27 | מאת: יערה

הבנתי...הוא לא כואב לפעמים שורף כשאני לפני הווסת...השאלה שלי אם זה יכול להישאר לצמיתות? זה ממש חוט פלדה קשיח מתחת לעור...אני גם כל הזמן ממששת את זה לבדוק אם זה עדיין קיים...

הוא יעלם לו מתישהו, מקווה שבקרוב..

מנהל פורום כירורגיית שד