כאב חוזר בשד- התייעצות

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

06/01/2018 | 17:48 | מאת: דנה

היי, אשמח להתייעצות. לפני כחודש וקצת היה לי כאב די נקודתי בשד, הלכתי לכירורג שאמר שהוא מרגיש "איזור מובלט", טען שככל הנראה זה כלום ושלח אותי לא"ס וממוגרפיה. בא"ס שהתבצע 3 ימים אחרי בדיקת הרופא, הממצאים היו תקינים והרופא שביצע את הבדיקה אמר שזה כלום ושהוא מרגיש את האיזור המובלט הזה אבל אין לו שום משמעות ואמר שגם אין צורך בממוגרפיה (אני בת 35). הכאב חלף וכעבור חודש וקצת שוב חזר ושוב באותה נקודה ושוב יש את אותו איזור מובלט שרגיש במגע. מצד אחד עשיתי א"ס ושני רופאים אמרו שזה ככל הנראה תקין ומצד שני אני עדיין תוהה מה זה יכול להיות? ואם שווה ללכת לרופא נוסף? האם לדעתך זה יכול להיות הורמונלי? כי כן זה חזר כעבור חודש.. אבל מדוע זה ככ ממוקד ומה זו הבליטה הזו? חשוב לי לציין שאני נוטלת גלולות סרזט כך שאין לי מחזור ולכן אני לא בטוחה אם בכלל יש לי ביוץ או מתי. אשמח לשמוע את דעתך, תודה!

היי, בהחלט נשמע שמדובר בממצא על רקע שינויים הורמונליים, כי את מציינת שבא והולך וחכן ככל הנראה לא ראו אותו באולטרסאונד. ממליצה להמתין מספר ימים ובאם האזור שקט נשמע לי מצוין, ואם לא משתפר אז הרופא ישמח לראותך שנית.. שבוע טוב וחם

מנהל פורום כירורגיית שד