כאב בצלעות מתחת לשד -הייתכן שמדובר בדלקת?

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

01/10/2017 | 20:35 | מאת: ליאל

ערב טוב, לפני שנה וחצי עברתי ביופסיית מחט עבה בשל פיברואדנומה. לפני חצי שנה הוצאה בשל גדילה. מאז הביופסייה יש לי כאב בעצמות שמתחת לשד ותחושה של הקרנת כאב לגב בצד שמאל.הכאב הוא מעין צריבה ותחושה של מכה יבשה על אף שלא נחבלתי באזור. בדיקת mri תקינה. האם ייתכן שיש לי דלקת בשד או בצלעות שמתחת? איזו בדיקה מגלה דלקת? הכאב ממש מקשה עליי וקשה מנשוא.אני חוששת לעשות בדיקת סיטי או מיפוי עצמות בשל הקרינה.,ממש אובדת עצות.האם בדיקת דם יכולה לגלות דלקת בשד או מתחת לצלעות? תודה רבה על המענה וערב טוב!

היי, בדיקות דם לא יועילו.. תפני לכירורג שד להמשך בירור. יתכן כי פגיעה עצבית, נדיר למדי.. או ממצאים אחרים..בהצלחה ובריאות שלמה

מנהל פורום כירורגיית שד