שיחזור שד לאחר קריתה דו"צ

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

19/07/2017 | 07:40 | מאת: צ'יגרה

שלום. אני חודש וחצי אחרי קריתת השדיים + שיחזור עם ADM ושימור פתמות דו"צ. מתחילה טיפולי קרינה. כבר עכשיו רואים הבדל בין השדיים ו,בין היתר, אסימטרה בולטת במיקום הפתמות. האם קרינה יכולה לשנות/להחמיר את המצב? האם יהיה צורך/אפשרות לתיקון בהמשך? הייתי רוצה לקבל את החוות דעת הנוספת ע"י כירורג פלסטי, שלא היה מעורב בניתוח שלי. יש המלצות? תודה.

היי, קרינה יכולה בהחלט לגרום לשינויים נוספים שיבואו לידי ביטוי בשנתיים הקרובות. ממליצה להמתין בסבלנות את התקופה הזו ובהמשך לפי הצורך תוכלי לעבור ניתוחים קוסמטיים לשיפור המראה. בריאות שלמה!

מנהל פורום כירורגיית שד