סימני דלקת עיניים בתינוק בן שבוע

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

03/08/2017 | 17:41 | מאת: יותם

ד"ר שלום לתינוק בן 5 ימים יש בעין אחת הפרשות צהובות כבר מהיום השני ללידה. לאחר הלידה קיבל טיפות עיניים למניעה כפי שמומלץ. היום, יום 5 , הופיעה גם כתם אדום בלבן של העין צמוד לעיגול האישון ונמשכת ההפרשה הצהובה מהעין. מה המלצתך?

05/08/2017 | 13:48 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ליותם שלום ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת בלי לבדוק את העיניים היא שייבדק על ידי רופא. קרוב לוודאי הפרעה בניקוז הדמעות גורמת להפרשה. הכתם האדום (שטף דם תת לחמיתי?) לא קשור. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה