רגישות לאוכל

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

16/08/2015 | 11:52 | מאת: תהילה

לאחרונה אני עושה כמה פעמים ביום יציאות של קקי שלרוב נראה כמו שלשול.. קלקול כיבה ודברים בסגנון זה לא נראה.. האם זה יכול להיות תוצאה של רגישות לאוכל כלשהו או שהגיוני שזה מהחום?

תהילה שלום, יכולות להיות מגוון סיבות לשינוי שחל ביציאות שלך. לא נראה לי סביר שמזג האוויר הוא הגורם לבעיה. את יכולה להתייעץ עם רופא ולראות אם לדעתו יש צורך בהמשך בירור. להרגלי האכילה ולסוג המזונות שנו אוכלים יש כמובן השפעה על מערכת העיכול אשר יכולה לבוא לידי ביטוי גם בשלשולים. לשם כך את יכולה במקביל לפנות לבירור אצל דיאטנית גסטרו אשר, במידת הצורך, תבצע שינויים בתפריטך. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות