שאלות בקשר לבעיות עצירות וגזים

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

04/11/2016 | 12:59 | מאת: מרים

שלום רב, מזה חצי שנה אני סובלת מעצירות קשה. עד עכשיו השתמשתי בשמן פארפין. השבוע החלפתי לבניפייבר. השבוע יש לי כאבי בטן קשים בעיקר בשכיבה. האם כדאי לעבור לנורמלאקס ואם כן איך עושים זאת? אולי משמעותית העובדה שלפני 9 חודשים עברתי ניתוח להוצאת מנגיומה מהמוח ואני מקבלת גם תרופות נויירולוגיות כנגד פרכוסים. התרופות הן: למיקטל (75 מ"ג בוקר 25מ"ג ובערב 50 מ"ג) ולוויתרים (1000 מ"ג בבוקר ו-1000 מ"ג בערב.)

מרים שלום, מטרת הפורום הנה לספק מענה תזונתי לבעיות עיכול שונות, ובעיקר גזים ונפיחויות. אני ממליצה לך להתייעץ עם הרופא המטפל בך לגבי אספקטים תרופתיים של טיפולך. יחד עם זאת, אשמח לנסות ולסייע לך מהפן התזונתי. את מוזמנת לתאר בכלליות את הרגלי האכילה שלך ואבדוק אילו שינויים אני מוצאת שיש לבצע על מנת להביא להקלה במצבך. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות