כאבי בטן/גב

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

06/10/2016 | 21:54 | מאת: אילה

שלום רב יש לי מין חוסר נוחות גדולה מאוד שבאה והולכת בצד ימין של הבטן מתחת לצלעות והצד ימין קרוב לגב. בשל היסטוריה משפחתית של סרטן המעי הגס שלחו אותי לאולטרסאונד ולקולונוסקופיה שיצאו תקינות. מה עוד אפשר לבדוק תודה מראש

אילה שלום, אני דיאטנית קלינית ומטרת הפורום היא לספק מענה תזונתי לגזים ונפיחויות. אני מציעה לך להפנות את שאלתך לפורום רפואי או לרופא הגסטרו המטפל בך. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות