גזים - תינוקת בת 3 שבועות

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

05/10/2016 | 16:43 | מאת: ליאור

היי, בתי היא בת 3 שבועות, היא ניזונה ממטרנה ומחלב שאני שואבת (חצי חצי). לפני כשבוע היא החלה לסבול מכאבים לאחר ובזמן ההאכלה. בעיקר בשעות הערב והבוקר, זה קורה מדי יום למשך כ-3 שעות כל פעם. במהלך ההתקף, היא בוכה לסירוגין, מקפלת רגליים מכווצת ומניפה ידיים והבטן מתקשחת. יש לה יציאה לאחר כל ארוחה, לרוב נוזלית מאוד. האם אכן מדובר בגזים? כיצד ניתן להקל? האם כדאי לנסות תחליף חלב אחר? היא ממש לא אוהבת להיות על הכתף אן כל תנוחה על הבטן (נמר על עץ וכדומה). אשמח לעזרה.

ליאור שלום, לצערי אני לא מתעסקת בתזונת תינוקות ופעוטות. אני ממליצה לך להפנות את שאלתך לדיאטנית ילדים. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות