גזים וכאבי בטן

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

26/07/2015 | 02:05 | מאת: מוטי

מזה כשנתיים אני סובל מגזים וכאבי בטן כל שעות היום והלילה. ניסיתי להפסיק מוצרים שונים לאכילה ללא הועיל . מה לעשות ? האם יש תרופה מסוימת שאתם ממליצים ?

מוטי שלום, הייתי רוצה להציע לך תרופת קסם אבל לצערי אין דבר כזה. כמו כן, אין מספיק מידע בשאלתך על מנת להתחיל ולתהות מה הגורם לבעיה. יחד עם זאת, מניסיוני פעמים רבות אנשים מבצעים עצמאית ניסויים וטעיות, אך כאשר מבצעים את התהליך בצורה לא נכונה או מבוקרת עשויים להגיע למסקנות שגויות והימנעויות מיותרות. אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית גסטרו אשר תבחן את הרגלי האכילה שלך ותמליץ לך אילו שינויים עליך לבצע על מנת להיטיב את מצבך ולשפר את איכות חייך. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות