גזים, תחושת מלאות ובטן קשה

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

16/04/2024 | 07:32 | מאת: אמיר

שלום, מזה שבוע שאני סובל מתחושת מלאות גם לפני ארוחה, בטן קשה מהרגיל, בחילות לסירוגין אבל ללא ירידה במשקל ולעיתים עצירות/שלשול לסירוגין. בנוסף התחיל כאב גב תחתון וכאב בבטן תחתונה בצד שמאל. מה יכולה להיות הבעיה?

אמיר שלום, עליך לפנות לרופא משפחה/ גסטרו לביצוע בירור רפואי. לאחר מכן, וכתלות באבחנה נכון יהיה להתייעץ עם דיאטנית גסטרו לקבלת הנחיות מותאמות אישית. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות