ריפלוקס, צרבת גרפסים

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

15/04/2024 | 13:55 | מאת: אורנית

עשיתי קולונסקופיה אנדסקופיה לקחתי לחודש נקסיום20 מ"ג בדיקה ראו יש לי חומציות בקיבה אחרי שסימתי עם הכדור לחודש חזר לי צרבות יש לציין לוקחת 2 סוכריות ללא סוכר פעם ביום מה עלי לעשות

אורנית שלום, לצד התייעצות עם הרופא המטפל יש לא מעט התאמות תזונתיות שניתן לעשות כתלות בהרגלי האכילה שלך. בתור התחלה חשוב להקפיד על ארוחות קטנות ופזורות על פני היום. בנוסף יש להימנע מאכילה לפחות 3 שעות לפני שינה, שכיבה ורצוי אפילו פעילות גופנית. מעבר לכך יש להימנע ממשקאות מוגזים, מאכלים מטוגנים ושומניים במיוחד, להפחית קפאין ועוד. אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית גסטרו לקבלת התאמות תזונתיות במיוחד עבורך. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות