נטילת ויטמינים בשינוי במרקם הצואה

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

06/04/2024 | 15:17 | מאת: תום

שלום. אני גבר בשנות השלושים שלי שמתי לב שבחודשים מאז שהתחלתי ליטול ויטמינים באבקה, של חברת אלטמן: שקית ברזל קומפורט + 2 שקיות מגנזיום ULTRAMAG (את הכל אני לוקח בבוקר, לאחר קפה ועוגה) הצואה השתנתה למרקם לרך מאוד/על סף הנוזלי והצואה מלכלכת יותר את אסלת השירותים בהשוואה למה שהיה לפני. האם זה הגיוני, האם זה בעייתי? מודאג. תודה רבה תום

תום שלום, לתוספי מגנזיום יכול להיות אפקט משלשל כך שלנטילת 2 שקיות מגנזיום בפירוש יכולה להשפיע על מרקם היציאות שלך. אינני יודעת מה הסיבה לנטילת תוספים אלה והם יש להם הצדקה רפואית אך בכל מקרה אני ממליצה לך להתייעץ עם הרופא שלך. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות