שאלה על גזים ופה פתוח

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

03/10/2023 | 09:01 | מאת: אברהם

באורח החיים שלי התרגלתי שהפה שלי פתוח כל הזמן ( פתיחה של כ - 2 סנטימטר ). הייתי מעוניין לשאול איך אני יכול לשנות את זה שהפה שלי יהיה סגור וכן האם תופעה שהפה פתוח קשורה לגזים ( בגלל בליעת אוויר ) ואם כן איך ניתן למנוע את זה. תודה רבה

אברהם שלום, להערכתי אין קשר בין נשימה דרך הפה לבין גזים (בניגוד ללעיסת מסטיקים, שתייה עם קשית, שתיית משקאות מוגזים וכדומה). יחד עם זאת אתה יכול להתייעץ עם אאג בסוגיה ובטיפול הרלוונטי במידת הצורך. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות