זרעי פשתן טחונים ומעי רגיז

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

29/09/2023 | 16:44 | מאת: רונית

שלום אכילת כף זרעי פשתן טחון יכול להקל על מצבי מעי רגיז כגון נפיחות בטן וגזים חוסר התרוקנות מלאה?

רונית שלום, זרעי פשתן טחונים עשויים לסיע במצבים של עצירות/ חוסר התרוקנות. במידה ומקור הנפיחות והגזים הוא העצירות, הם תיאורטית יוכלו לסייע גם בכך. יחד עם זאת מהניסיון הרב של עם מעי רגיז התשובה היא לרוב לא כזאת פשטנית והטבה בהתרוקנות לא בהכרח מתרגמת לשיפור בכלל תסמיני המעי הרגיז. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות