רטט בתוך הבטן כמו משהו זז

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

02/09/2023 | 16:03 | מאת: אא

הי בשבוע האחרון התחיל לי כמו רטט כזה בבטן כאילו משהו זז לי בבטן רוטט כזה וזה כל פעם משתנה זה פעם איפה שהבטן פעם בגב פעם בין הריאות משהו מוזר בהתחלה חשבתי שזה גזים עכשיו כבר לא ברור לי מה זה מה זה יכול להיות? לרוב זה בבטן

שלום רב, מטרת הפורום היא לתת מענה תזונתי לגזים ונפיחות. אני ממליצה לך לפנות לרופא המשפחה/ גסטרו לקבלת מענה מתאים וביצוע בירור רפואי. בברכה, אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות