נפיחות בטנית אחרי ניתוח גב

דיון מתוך פורום  גזים ונפיחויות

30/07/2023 | 13:00 | מאת: יעלה

עברתי ניתוח להסרת גידול מחוט השדרה לפני כחודשיים ומאז הבטן שלי נפוחה וגדולה. בנוסף יש קשיי עיכול. אני לוקחת כדור ביום של מוטיליום ולרוב יש יציאה אחת ביום. יש לציין שלפני הניתוח היתה לי בטן שטוחה, ולא היו בעיות עיכול. תור לרופא גסטרו יש לי רק בעוד חודש.

יעלה שלום, מטרת הפורום הנה לתת מענה תזונתי לגזים ונפיחות. חסרים בשאלתך נתונים רבים על מנת שאוכל להתייחס בהיבט זה. במידה ואת מחפשת מענה מהיר יותר של רופא גסטרו אנא הפני את השאלתך לפורום המתאים. מכל מקום לאחר השלמת הבירור ובהתאם לצורך אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית לקבלת מענה מותאם אישית. בהצלחה! אורלי מנירב דיאטנית קלינית וגסטרו www.orlydiet.co.il

מנהל פורום גזים ונפיחויות